Bericht versturen
China de niet-geweven productielijn van pp spunbond fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Fu

Telefoonnummer : 86 17856008601

WhatsApp : +8617856008601

Free call
Chuzhou Huihuang Nonwoven Technology Co., Ltd.

 

Niet-geweven de Technologieco. van Chuzhouhuihuang, Ltd.

wij niet-geweven machines en zijn elektro de integratiespecialist van het controlesysteem

 

beroeps in de niet-geweven machines van M S SS SSS SMS SMMS SSMMS.

 • Chuzhou Huihuang Nonwoven Technology Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: H H Aantal werknemers: 200~300
Jaarlijkse omzet: 8,000,000-14,000,000 Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 60% - 70%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

China Chuzhou Huihuang Nonwoven Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Chuzhou Huihuang Nonwoven Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Co. van CHUZHOU HH Non Woven Technology, Ltd is professioneel in productie en verkopende pp spunbonded en meltblown niet-geweven stof makend machine.

 

Met de stabiele kwaliteit en de gemakkelijke verrichting van de niet-geweven productielijn, omvat ons regelmatig product enige straal, dubbele straal, SSS, SMS, SMMS, SSMMS en enz., regelmatige breedte is 1600mm, 2400mm, 3200mm, 4000mm, 4200mm;

 

Varieert toepassingen voor het winkelen zakken, huisdecoratie, medisch gebied, hygiënegebied, agricultrue, en enz.

 

Wij hebben goede reputatie zelfs niet op spunbondgebied in China maar ook in ander land, hebben wij geleverd aan binnenlands China, India, Pakistan, Turkije, Rusland, Australië, en enz.

Wij dringen bij de klant-geconcentreerde, kwaliteit-eerste, beste naverkoopdienst aan, die de samenwerking met u verwachten.

 

1) De gehele lijn is well-structured en gemakkelijk te werken.

 

2) De gehele lijn is hoogst geautomatiseerd.

 

3) De controleelementen zijn van goed-kennen, hoge prestaties en betrouwbare technologieën maak.

 

4) De gehele lijn wordt gecontroleerd door PLC en met touch screen in werking gesteld.

 

5) De toewijzing van het belangrijkste kader en het hulpmateriaal kan zijn speciale ontworpen en aangepast volgens klantenvereiste.

 

Eigenschappen:

 

1)Het wordt etc. gekenmerkt door lagere investering, compacte bouw, klein gebied, eenvoudige productietechnologie, eenvoudige verrichting, het redden van arbeid en wijd verenigbaarheid.

Het materiaal produceert niet-geweven stof met polypropyleen (pp), goedkeurt de technologie van het formating van het Web door negatieve druk, maakt in pp niet spinnen-in entrepot

 

de geweven stof, wordt het product gekenmerkt door eenvormige dekking, grote intensiteit, goed ventilatie en goed etc. voelend. Het is in breed gebruik in medisch kleren, pakket en architectuur etc. geweest.

 

2)De lagere investering kan sommige onnodige extra hulpfaciliteiten, en in de omstandigheden verminderen om het technologievereiste te waarborgen en de veilige productie, kan de kosten van de vervaardiging drukken, zodat wij de investering kunnen lager verminderen.

 

3)Zijn gemakkelijk en betrouwbaar aan het maken van techniekenaanpassing, de lijn keurt de methode die van computer goed hulpsystemen controleren combineert met menselijke controle om de techniekenaanpassing gemakkelijker en betrouwbaar te maken worden, en de machine kan aan verschillende grondstoffen aanpassen om wijder gebruik te bereiken.

 

4)Het vereiste van de workshop en het materiaal is zeer eenvoudig, vermindert het de vaste activa'sinvestering, en neemt efficiënt het voordeel van de ruimte van het platform, en vergroot het gebruik van de workshop en het staalplatform.

 

5) Meer specialiteit in de verwerking van het belangrijkste materiaal die de kostbare optocht en capaciteit van de machine verbeteren, dit drukt de vervaardigingskosten en om de kwaliteit van het beter product eter te ondernemen.

TOEPASSING:

 

Medisch bescherm

 

Chirurgische gown∩, geduldige kleren, bedblad, hoofdkussendekking, gezichtsmasker, glover, luier, Schoendekking, gordijnen, enz.

 

Sanitair en Gezondheid

 

Babyluier, vrouwelijke hygiëne, hygiënestootkussen, baby opleidingsbroek, incontinentiestootkussens. enz.-Dekking van het hoge absorberende materiaal na hydrofiele behandeling, luierrand voor het verhinderen van het Lekken. Luier steun na samenstelling met andere materiële enz.

 

Verpakking en Industrie

 

Het winkelen zak, tarpauins, tenten, zak voor rijst/suiker, bagage, stofzuigerzak, bleekgeel stootkussen, Interlining en doek, schouder enz. die opvullen.

 

Argriculture:

 

De dekkingsboom, biedt dekking, tuindekking enz. het hoofd

 

 

 

 

Geschiedenis

Sinds de totstandbrenging die van de fabriek, zich in niet-geweven productielijn, niet-geweven productielijnmateriaal, de elektroontwikkelings en mechanisch materiaalonderzoek van het automatiseringssysteem en ontwikkeling en productie specialiseren. De onderneming heeft vele jaren van rijke ervaring in de elektroontwikkeling van het automatiseringssysteem en machines productie, en een aantal verbeteringen aan de vorige productielijn gemaakt, zodat het veiliger, efficiënt is en energie - besparing. Wij ontwikkelen en vervaardigen het niet-geweven systeem van de productie elektrocontrole om een groot aandeel van binnenlands te bezetten en uitgevoerd naar Zuidoost-Azië en het Midden-Oosten en andere plaatsen, zijn niet-geweven productielijnmachines en elektro geïntegreerde fabrikanten van het controlesysteem.

Dienst
 • wij verstrekken de PR-verkoop adviseert, zijn wij gelukkig om advies te geven en wij hebben ook deskundige beschikbare technici.
 • Steekproef testende steun

   
 • Bekijk onze fabriek

 • Opleidend hoe te om de machine te installeren, die opleiden hoe te de machine te gebruiken

 • Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee

 • Certificaat: ISO9001 CE

 • De naverkoopdienst

 • Garantie: 12 maanden

 • Betalingstermijnen: 30%deposite door TT, LC, W.

Ons Team

Wij zijn tot nu toe de Niet-geweven Machines CO.LTD., meer dan 10 jaar in China, ongeveer 200 van HH arbeiders, 10000m2-workshop, het bedrijf hebben een groep uitstekende mechanische ingenieurs en automatische elektroingenieurs, vooral voor het niet-geweven de industrieenergieverbruik van de systeemanalyse en energy-saving transformatie, verminder effectief het uitvoerige energieverbruik van de productielijn, en kan voldoende technisch personeel verzekeren om u de meest efficiënte naverkoopdienst aan te bieden. wij hebben 15 lijn van reeks0f de niet-geweven machines over het hele land gevestigd en ook ons bedrijfs bijgewerkt werkingsgebied in het buitenland uitgebreid, hebben wij productielijn naar Zuidoost-Azië, Europa, Zuid-Amerika en Oostenrijk, India Pakistan, Turkije, Rusland, Australië, enz. uitgevoerd.

 
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in