Thuis

Chuzhou Huihuang Nonwoven Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

China Chuzhou Huihuang Nonwoven Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Co. van CHUZHOU HH Non Woven Technology, Ltd is professioneel in productie en verkopende pp spunbonded en meltblown niet-geweven stof makend machine.

 

Met de stabiele kwaliteit en de gemakkelijke verrichting van de niet-geweven productielijn, omvat ons regelmatig product enige straal, dubbele straal, SSS, SMS, SMMS, SSMMS en enz., regelmatige breedte is 1600mm, 2400mm, 3200mm, 4000mm, 4200mm;

 

Varieert toepassingen voor het winkelen zakken, huisdecoratie, medisch gebied, hygiënegebied, agricultrue, en enz.

 

Wij hebben goede reputatie zelfs niet op spunbondgebied in China maar ook in ander land, hebben wij geleverd aan binnenlands China, India, Pakistan, Turkije, Rusland, Australië, en enz.

Wij dringen bij de klant-geconcentreerde, kwaliteit-eerste, beste naverkoopdienst aan, die de samenwerking met u verwachten.

 

1) De gehele lijn is well-structured en gemakkelijk te werken.

 

2) De gehele lijn is hoogst geautomatiseerd.

 

3) De controleelementen zijn van goed-kennen, hoge prestaties en betrouwbare technologieën maak.

 

4) De gehele lijn wordt gecontroleerd door PLC en met touch screen in werking gesteld.

 

5) De toewijzing van het belangrijkste kader en het hulpmateriaal kan zijn speciale ontworpen en aangepast volgens klantenvereiste.

 

Eigenschappen:

 

1)Het wordt etc. gekenmerkt door lagere investering, compacte bouw, klein gebied, eenvoudige productietechnologie, eenvoudige verrichting, het redden van arbeid en wijd verenigbaarheid.

Het materiaal produceert niet-geweven stof met polypropyleen (pp), goedkeurt de technologie van het formating van het Web door negatieve druk, maakt in pp niet spinnen-in entrepot

 

de geweven stof, wordt het product gekenmerkt door eenvormige dekking, grote intensiteit, goed ventilatie en goed etc. voelend. Het is in breed gebruik in medisch kleren, pakket en architectuur etc. geweest.

 

2)De lagere investering kan sommige onnodige extra hulpfaciliteiten, en in de omstandigheden verminderen om het technologievereiste te waarborgen en de veilige productie, kan de kosten van de vervaardiging drukken, zodat wij de investering kunnen lager verminderen.

 

3)Zijn gemakkelijk en betrouwbaar aan het maken van techniekenaanpassing, de lijn keurt de methode die van computer goed hulpsystemen controleren combineert met menselijke controle om de techniekenaanpassing gemakkelijker en betrouwbaar te maken worden, en de machine kan aan verschillende grondstoffen aanpassen om wijder gebruik te bereiken.

 

4)Het vereiste van de workshop en het materiaal is zeer eenvoudig, vermindert het de vaste activa'sinvestering, en neemt efficiënt het voordeel van de ruimte van het platform, en vergroot het gebruik van de workshop en het staalplatform.

 

5) Meer specialiteit in de verwerking van het belangrijkste materiaal die de kostbare optocht en capaciteit van de machine verbeteren, dit drukt de vervaardigingskosten en om de kwaliteit van het beter product eter te ondernemen.

TOEPASSING:

 

Medisch bescherm

 

Chirurgische gown∩, geduldige kleren, bedblad, hoofdkussendekking, gezichtsmasker, glover, luier, Schoendekking, gordijnen, enz.

 

Sanitair en Gezondheid

 

Babyluier, vrouwelijke hygiëne, hygiënestootkussen, baby opleidingsbroek, incontinentiestootkussens. enz.-Dekking van het hoge absorberende materiaal na hydrofiele behandeling, luierrand voor het verhinderen van het Lekken. Luier steun na samenstelling met andere materiële enz.

 

Verpakking en Industrie

 

Het winkelen zak, tarpauins, tenten, zak voor rijst/suiker, bagage, stofzuigerzak, bleekgeel stootkussen, Interlining en doek, schouder enz. die opvullen.

 

Argriculture:

 

De dekkingsboom, biedt dekking, tuindekking enz. het hoofd

 

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Sinds de totstandbrenging die van de fabriek, zich in niet-geweven productielijn, niet-geweven productielijnmateriaal, de elektroontwikkelings en mechanisch materiaalonderzoek van het automatiseringssysteem en ontwikkeling en productie specialiseren. De onderneming heeft vele jaren van rijke ervaring in de elektroontwikkeling van het automatiseringssysteem en machines productie, en een aantal verbeteringen aan de vorige productielijn gemaakt, zodat het veiliger, efficiënt is en energie - besparing. Wij ontwikkelen en vervaardigen het niet-geweven systeem van de productie elektrocontrole om een groot aandeel van binnenlands te bezetten en uitgevoerd naar Zuidoost-Azië en het Midden-Oosten en andere plaatsen, zijn niet-geweven productielijnmachines en elektro geïntegreerde fabrikanten van het controlesysteem.

Chuzhou Huihuang Nonwoven Technology Co., Ltd.
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : H H

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 8,000,000-14,000,000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Chuzhou Huihuang Nonwoven Technology Co., Ltd. Certificaten China Chuzhou Huihuang Nonwoven Technology Co., Ltd. Certificaten China Chuzhou Huihuang Nonwoven Technology Co., Ltd. Certificaten